Diensten overzicht

Bekijk ons dienstenaanbod hier.
Er kan altijd contact opgenomen worden voor andere diensten

Container modificatie

GJR Containers is gespecialiseerd in de modificatie van alle typen containers. We kunnen elke container op maat maken en luisteren graag naar jouw wensen. Samen met jou bekijken we welke aanpassingen er nodig zijn. We bouwen containers compleet om voor verschillende doeleinden, zoals een garage of een woon/kantoorruimte. Op basis van jouw wensen gaan wij in onze werkplaats aan de slag met het produceren van een unieke container. Heb je de voorkeur voor een container in bepaalde afmetingen, kleuren of heb je ideeën voor een inrichting? Alles is mogelijk! We kunnen deuren en ramen inbouwen, spuiten containers in de kleur naar wens en isoleren de container indien gewenst. Na het plaatsen van de offerte kunnen we binnen 4 tot 6 weken jouw op maat gemaakte container leveren, afhankelijk van de gewenste modificaties.

Container reparatie & onderhoud

Defecte containers kunnen vaak door reparatiewerkzaamheden opnieuw worden gebruikt. GJR Containers voert onderhoud waar nodig voor alle type containers en dit doen we volgens de internationale richtlijnen.
Onze medewerkers hebben de juiste kwalificering om containers naar wens te repareren. We kunnen een beschadigde container op zeer korte termijn herstellen en komen indien nodig op locatie langs om ter plaatse de nodige reparaties uit te voeren.

Verkoop/Verhuur

GJR Containers verkoopt nieuwe maar ook gebruikte containers. Je kunt bij ons terecht voor zeecontainers voor verschillende doeleinden. Onze nieuwe en gebruikte containers kopen we in bij verschillende leveranciers, waardoor we over een breed aanbod beschikken. Een nieuwe container is zeer geschikt voor de ombouw tot bijvoorbeeld een geïsoleerd kantoor, terwijl een gebruikte container ideaal is voor goederentransport. Wij kunnen onze containers wanneer gewenst inclusief het CSC-keurmerk leveren. Een container voor verhuur of verkoop is al binnen 24 uur leverbaar.

Levering & transport

Ook kunnen we jou van dienst zijn met het transport van alle soorten zeecontainers.
Dit kunnen geladen of lege zeecontainers zijn. We bieden transport van zeecontainers ook aan als losse dienst.
Heb je een vraag omtrent container transport of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan even contact met ons op.

Transport
GJT Containers lassen
Lassen
GJT Container Repair diensten
Isolatie
Container bestickering
Bestickering
Modificatie
Paardencontainer Stalcontainer
Modificatie
Hekwerk op maat
Hekwerk op maat
Garage, kantoorruimte en mancave
Container modificatie