Garage, kantoorruimte en mancave

Deze container is getransformeerd tot garagebox in combinatie met kantoorruimte en bar. Ook zijn er stroompunten en verwarming in deze container geïnstalleerd. De inrichting bestaat dus uit twee gedeelten die van elkaar worden gescheiden door een scheidingswand. Op deze manier hebben we een flexibel inzetbare en gemakkelijk te verplaatsen kantoorruimte en opslag in één gecreëerd. Deze container kunnen we tevens leveren voor de functie van bijvoorbeeld een mobiele werkplaats of control room.
Dit project is op basis gemaakt van onze wensen van de klant en wij van GJR Containers hebben dit gerealiseerd.

Garage, kantoorruimte en mancave

Ben je ook geïnteresseerd in een project als dit? Neem dan nu contact op via de onderstaande knop

GJR Containers brengt modificaties aan op basis van de wensen van onze klant. De meest voorkomende modificaties zijn het aanpassen van de afmetingen van 20ft en 40ft containers, het aanpassen naar de gewenste kleur, het installeren van deuren, ramen en luiken, elektriciteit en isolatie. Ook kunnen we een open side container realiseren en hierbij een (bedrijfs)logo aanbrengen, alles is mogelijk.
Een groot voordeel van het laten ombouwen van een zeecontainer is, dat het een duurzame oplossing is voor allerlei toepassingen, van werkplaats tot aan een plek om te wonen.