Over ons

GJR Containers is al sinds 2008 actief in de wereld van zeecontainers. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je garanderen dat we betrouwbaar en kwalitatief werk afleveren. De afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid en dit zetten we graag door. We leveren onze producten en diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Bij GJR containers heb je altijd overleg met een vaste contactpersoon. We denken graag met je mee over passende oplossingen.
Onze passie is het modificeren en repareren van nieuwe en gebruikte containers. We beschikken over een volledig ingerichte werkplaats waardoor we snel kunnen schakelen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de huur of aankoop van zeecontainers. We bieden de keuze uit een breed assortiment containers, die we uit voorraad kunnen leveren tegen scherpe tarieven. 
GJR Containers werkt met specialistische medewerkers met jarenlange ervaring. Onze gedreven team werkt met precisie om de beste resultaten te bereiken.
Wij steken graag de handen uit de mouwen en streven naar veilige en innoverende oplossingen, ook wanneer je bijzondere wensen hebt. De medewerkers van GJR Containers denken met je mee vanaf het begin tot aan het einde van het proces. De klant staat bij ons centraal, wat tevreden klanten is waar het uiteindelijk allemaal om draait. 
GJR Containers is gevestigd bij Europoort in Rotterdam. Hierdoor kunnen we onze containers door heel Nederland leveren.

We zijn ons ervan bewust dat wanneer een container gebruikt gaat worden voor transport, deze moet voldoen aan de CSC- en ISO certificering. De container moet goederen veilig kunnen vervoeren, waardoor er in dit geval geen grote modificaties nodig zijn. Wanneer je de container voor een ander doeleinde gaat gebruiken, dan kunnen wij deze  volledig ombouwen.

GJT Container Repair diensten
GJR Containers

GJR Containers biedt de volgende services aan zowel particulieren en bedrijven:

  • Modificaties
  • Reparatie & onderhoud
  • Verkoop & verhuur
Hoe kan ik in contact komen?

Je kunt ons bereiken door het telefoonnummer onderaan de website te bellen. Daarnaast kun je het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoeveel ervaring hebben jullie?

We hebben al meer dan 14 jaar ervaring in container reparatie en modificatie.

Ontvang ik een factuur?

Ja, als je bij ons een bestelling hebt gedaan, ontvang je binnen 24 uur jouw factuur inclusief BTW.