Projecten

Op deze pagina vind je meer informatie over een aantal projecten die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

GJR Containers is hét adres voor container modificatie, reparatie, verkoop, verhuur en container transport. We combineren onze diensten op een efficiënte manier, waardoor we jouw de scherpste tarieven kunnen bieden! Je hebt bij ons de keuze uit zowel nieuwe en gebruikte containers in verschillende formaten. Het overgrote deel van de containers hebben wij op voorraad en kunnen wij binnen 48 uur leveren.

Garage, kantoorruimte en mancave

Deze container is getransformeerd tot garagebox in combinatie met kantoorruimte en bar. Ook zijn er stroompunten en verwarming/airco in deze container geïnstalleerd. De inrichting bestaat dus uit twee gedeelten die van elkaar worden gescheiden door een scheidingswand. Op deze manier hebben we een flexibel inzetbare en gemakkelijk te verplaatsen kantoorruimte en opslag in één gecreëerd. Deze container kunnen we tevens leveren voor de functie van bijvoorbeeld een mobiele werkplaats of control room.

Stalcontainer

Paardencontainer / stalcontainer naar wens gemaakt van een klant.
Deze stalcontainer heeft 2 staldeuren en een tussenwand. Het is ook voorzien van een drinkbak, voederbak en elektriciteit.

Tuinhuis container

Wil jij ook een zeecontainer als tuinhuis, dan kun je aangeven wat je belangrijk vindt dat het tuinhuis aan opties moet hebben.
Voor mee informatie, neem contact op via het onderstaande telefoonnummer. 

Bestickering

Bestickering / belettering van een zeecontainer. Dit kan op elke type container naar jouw wensen.

20 ft werkruimte/kantoor

Geïsoleerde werkruimte met 2 ramen en een deur

Raam ingebouwd

Raam in een 20 ft container

Opslagruimte 20 ft

Een zeecontainer is de ideale manier om snel een mobiele opslagruimte te creëren, zoals tijdens een renovatie of verbouwing. Voor een van onze opdrachtgevers bouwden we deze 20ft container om tot opslagruimte met bestickering. Hierbij hebben we de standaard containerdeuren behouden waardoor deze functioneren als handige toegang bij het in- en uitruimen.

Garage met lounge

Wil jij ook een zeecontainer als garage/tuinhuis, dan kun je aangeven wat je belangrijk vindt dat jouw persoonlijke bouw aan opties moet hebben.
Voor mee informatie, neem contact op via het onderstaande telefoonnummer of contactformulier. 

10 ft ombouw

10 ft container omgebouwd met afstand bestuurbare rolluik