Assortiment

Hieronder vind je een keuzemenu waardoor je gemakkelijk op zoek kunt naar jouw gewenste container. Je kunt hier selecteren op het nieuw of gebruikt, het type container en de afmeting. Door op de foto te klikken van de container waarnaar je op zoek bent, open je de pagina met de verschillende opties.

Staat de container van jouw wens er niet bij in het overzicht? Neem dan direct contact met ons op, dan kijken we samen met jou wat we voor je kunnen doen!

Zeecontainers hebben talloze functies. Wat dacht je van een opslagcontainer of een container als kantoorruimte? Wij maken containers op maat. GJR Containers is hét adres voor container modificatie, reparatie, verkoop, verhuur en container transport. We combineren onze diensten op een efficiënte manier, waardoor we jouw de scherpste tarieven kunnen bieden! Je hebt bij ons de keuze uit zowel nieuwe en gebruikte containers in verschillende formaten. Het overgrote deel van de containers hebben wij op voorraad en kunnen wij binnen 48 uur leveren.