Container modifiatie naar >

Tiny house, Tuinhuis, Kantoor, Zorgwoning, Mancave, Woning en Vakantiewoning

Containerwoningen: betaalbaar, duurzaam en avontuurlijk wonen!
Ze bieden extra mogelijkheden die bij een normaal huis niet altijd opgaan. Wel is een containerwoning een volwaardige woning te noemen. Je kunt de containers volledig naar je eigen wens maken en zijn uit te breiden door te stapelen en dus meerdere containers te combineren (zie foto). Dankzij de sterke materialen trotseren onze containerwoningen moeiteloos alle weersomstandigheden.

Ben je ook geïnteresseerd in een project als dit? Neem dan nu contact op via de onderstaande knop

Heb je een vergunning nodig?

Bij het realiseren van een woning met zeecontainers is, net als bij traditionele bouw, een vergunning vereist. In dit geval gaat het om een omgevingsvergunning, voorheen bekend als de bouwvergunning. Deze vergunning kan eenvoudig online worden aangevraagd bij de gemeente.

Voor een vakantiewoning, tuinhuis, zorgwoning, of uitbouw, is vaak geen vergunning nodig. Wel dien je te voldoen aan specifieke regelgeving. Raadpleeg de gemeente voor gedetailleerde informatie over de geldende regels of maak gebruik van de vergunningscheck van het omgevingsloket.
In het geval dat een vergunning vereist is, is het mogelijk om deze direct online aan te vragen. Voor meer informatie over vergunningen kun je tevens contact opnemen met de gemeente.

Tuinhuis in Klaaswaal

Garage, kantoorruimte en mancave in 1 in Rhoon

Snel iets laten bouwen?

Wil je snel een huis of misschien wel een tuinhuis of kantoorruimte? Ontdek dan de veelzijdigheid van containerbouw en laat ons jouw ideeën vormgeven met onze deskundige modificaties!

Of je nu droomt van een sfeervol tuinhuis of een inspirerend kantoor aan huis, onze containeroplossingen bieden de perfecte mix van stijl, functionaliteit en snelheid. Net als bij onze woningen, wordt het grootste deel van de bouw in onze werkplaats voltooid, wat resulteert in een vlotte installatie op jouw terrein.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden die containerbouw te bieden heeft voor al jouw ruimtebehoeften!

Garage, kantoorruimte en mancave in 1 in Rhoon

Garage, kantoorruimte en mancave in 1 in Rhoon

Bar in een container

Modificatie

Verrijk uw verbeelding en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van containermodificatie bij GJR Containers. Hoewel we standaard ontwerpen hebben, geloven we in de kracht van maatwerk. Laat ons uw containerinterieur omvormen tot een ruimte die volledig aansluit op uw visie en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een trendy kantoorruimte, een knus tuinhuis of een specifieke bedrijfstoepassing, wij zijn gepassioneerd om aan al uw wensen te voldoen.
Bij GJR Containers begrijpen we dat elk modificatieproject uniek is. Daarom gaan we graag in nauw overleg met u om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen voldoet aan, maar ook overtreft, uw verwachtingen.

Tuinhuis met garage in aanbouw

Tuinhuis met garage in aanbouw

GJR Containers brengt modificaties aan op basis van de wensen van onze klant. De meest voorkomende modificaties zijn het aanpassen van de afmetingen van 20ft en 40ft containers, het aanpassen naar de gewenste kleur, het installeren van deuren, ramen en luiken, elektriciteit en isolatie. 
We kunnen hierbij ook een (bedrijfs)logo aanbrengen, alles is mogelijk.

Een groot voordeel van het laten ombouwen van een zeecontainer is, dat het een duurzame oplossing is voor allerlei toepassingen, van werkplaats tot aan een plek om te wonen.