Modificatie

Elke container die u bij GJR Containers aanschaft, is volledig aanpasbaar naar uw specifieke wensen.

GJR Containers is gespecialiseerd in container modificaties van alle typen containers. Dit betekent dat we zeecontainers verbouwen en op maat maken op basis van de wens van de klant.
Wij brengen modificaties aan op basis van de wensen van onze klant. De meest voorkomende modificaties zijn het aanpassen van de afmetingen van 20ft en 40ft containers, het aanpassen naar de gewenste kleur, het installeren van deuren, ramen en luiken, elektriciteit en isolatie. We kunnen hierbij ook een (bedrijfs)logo aanbrengen, alles is mogelijk.
Een groot voordeel van het laten ombouwen van een zeecontainer is, dat het een duurzame oplossing is voor allerlei toepassingen, van werkplaats tot aan een plek om te wonen. 

GJR Containers tuinhuisje

Zeecontainers hebben talloze functies. Wat dacht je van een opslagcontainer of een container als kantoorruimte? Wij maken containers op maat. GJR Containers is hét adres voor container modificatie, reparatie, verkoop, verhuur en container transport. We combineren onze diensten op een efficiënte manier, waardoor we jouw de scherpste tarieven kunnen bieden! Je hebt bij ons de keuze uit zowel nieuwe en gebruikte containers in verschillende formaten. Het overgrote deel van de containers hebben wij op voorraad en kunnen wij binnen 48 uur leveren.

Container modificatie naar een: Tiny house, Tuinhuis, Kantoor, Zorgwoning, Mancave, Woning en/of Vakantiewoning. Bekijk hier de mogelijkheden